Hyr barnprodukter
förenkla familjelivet & bidra till en cirkulär värld

 • noun_Check_330104

  Spara pengar

  Räknat med alla storleksbyten är Hybers priser halva av mot att köpa nytt

 • noun_Check_330104

  Spara tid & plats

  Byt storlek när som helst med ett knapptryck och spara plats i garderoben

 • noun_Check_330104

  Spara på planeten

  Att förlänga livet på produkter är det bästa sättet att minska klimatpåverkan

Upptäck fleece-fodrade regnkläder

Tretorn Regn Kyla


59kr/mån 86-128cl


Håll värmen i höst och var redo för regn och rusk i funktionella, vattentäta regnkläder i serien Aktiv Fleece från Tretorn.

Rulla varmt & skönt

Duopaket Vagn & Overall

310kr/mån Reima & Carena

Nu börjar en ny termin och mycket ska införskaffas inför förskole- och skolstart. I detta paket får ni Reimas fantastiska skaloverall och velouroverall kombinerat med A Happy Brands sköna och etiskt tillverkade basplagg

• Alltid fri frakt   • Fria storleksbyten   • Slitage ingår

Gröna nyheter från Reima

Reima Kids Kyla

100kr/mån 110-152cl

Säg hej till Coffee Bean-jackan som lagrar värme med hjälp av högpresterande material från återvunnet kaffe och slitstarka vinterbyxor.

• Alltid fri frakt   • Fria storleksbyten   • Slitage ingår

Aktiv fleece från TRETORN

Redo för regn och rusk? Ladda garderoben för blöta och kalla dagar – upptäck
fleece-fodrade regnkläder för höstens alla dagar från Tretorn

SUPERDUON Carena x Reima

Barnvagnen Kungshamn Combi Stroller som enkelt görs om till sitt- eller liggdel och den kombinerade sovpåsen och dunoverallen Honeycomb från Reima

Nyheter från Reima

Grönare än någonsin

Höstens första nyheter från Reima har äntligen landat hos oss!
Säg hej till Coffee Bean-jackan som lagrar värme med hjälp av
högpresterande material från återvunnet kaffe och slitstarka vinterbyxor.

• Alltid fri frakt

• Allt slitage ingår

• Fria storleksbyten

• Testa i 14 dagar utan kostnad

• Ersättningsplagg ingår

fungerar Hyber

 • 1

  Välj

  Välj våra färdiga paket efter behov i rätt storlek och färgnyans som passar ert barn. Vi finns här som en hjälpande hand genom dina val.

 • 2

  Väx

  Låt barn vara barn! Använd kläderna eller produkterna precis så länge och så mycket ni vill utan att oroa er för slitage. Det ingår i månadskostnaden.

 • 3

  Byt

  När produkterna blir för små byter du till nästa storlek med ett klick. Returnera de urvuxna produkterna i samma förpackning som du får den nya storleken i. Alltid fri frakt.

  Vi tvättar, lagar och kvalitetssäkrar alla produkter mellan användningarna. Väx så det knakar!

Paket för alla väder

ban4

Året Runt

Kläder för alla typer av väder och äventyr

Baskläder

Sagolikt mjuka inomhuskläder

ban2

Skalkläder

Kläder för oförutsägbart svenskt väder

ban1

Kalla äventyr utan begränsningar

ban6

Babyprodukter

De nödvändigaste babyprodukterna

ban5

Skor

För snabbt växande fötter i vått och torrt

Våra mest hyrda paket just nu

Skalkläder

Våra mest populära paket med skalkläder och fleece från Reima, Polarn O. Pyret, Isbjörn of Sweden & TRETORNAlla passar för regndans!

Babyprodukter

 

Här hittar du de nödvändigaste babyprodukterna som tar dig igenom tiden då växtvärken är som störst. Barnvagn, åkpåse, säng, babysitter m.m.

 

Kläder Året Runt

Slipp all planering och helgardera dig för året. Dessa plagg är noga utvalda och kompletterar varandra på bästa sätt.

hyber-symbol-vinter
Marie

"Varenda kotte ur såväl ledning som övrigt team känns helt prestigelösa i sin kommunikation, och skapar en omhändertagande känsla. Extra plus för gemytliga och finurliga beskrivningar om varandra i lag-uppställnings-presentationen. Känns varmt, härligt och som något man vill vara en del av/stötta."

hyber-symbol-var
Matthew

Great customer service, fast shipping, and great product is a forward thinking way of doing business. My wife and I are very happy to have signed up for the service last fall. 😃

hyber-symbol-sommar
Maria

"Jättenöjd med kläderna. Snabb leverans och nyskick på hela paketet som kom hem. Wow säger vi bara."

hyber-sumbol-host
Johanna

"Så smart, smidigt och bra! För planet, föräldrar och barn. Toppen kvalitet på kläderna, samt även Hybers kontakt och service. Mycket nöjd, speciellt över hur smidigt och enkelt det funkar. Rekommenderat till flera vänner."

hyber-symbol-vinter
Susanne

"Våga prova! Smidigt att slippa tänka på när det är dags att byta storlek samt att barnen alltid är klädda i kvalité men också kläder/skor som är gjorda för att busa och leka i♡"

hyber-symbol-var
Victoria

"Ett fantastiskt bemötande av kundtjänst, snabba svar, trevliga, tillmötesgående och flexibla. Önskade bort färgen röd från mitt paket i nyans rosa. Inga problem alls. Väldigt snabb leverans och otroligt fint skick på kläderna. Rekommenderar detta starkt, både klimatsmart och smidigt!"

hyber-symbol-sommar
Rebecca

"En fantastisk möjlighet att få fina rejäla kläder i flera uppsättningar som aldrig blir för små, då man bara byter upp sig en storlek när barnen växer ur. Alltid snabb och fin service. Enkelt hem i paket och lika enkelt att skicka tillbaka."

Enkelt och kompromisslöst

Vi finns till för att avlasta vardagen för föräldrar och göra det lätt som en plätt att välja det bästa du bara kan för dig, familjen och planeten. Kompromisslöst helt enkelt.

 

Under barnets första år växer de ur sina kläder nästan varannan månad. Med Hyber kan ditt barn växa från 56-156cl och enkelt byta storlek 17 gånger. Allt ingår i månadskostnaden.

Halva priset mot att köpa nytt
Byt storlek när som helst
Alltid fri frakt
Slitage ingår i månadskostnaden
Vi ersätter om de inte håller måttet

Vi finns till för att avlasta vardagen för föräldrar och göra det lätt som en plätt att välja det bästa du bara kan för dig, familjen och planeten. Kompromisslöst helt enkelt.

 

Under barnets första år växer de ur sina kläder nästan varannan månad. Med Hyber kan ditt barn växa från 56-156cl och enkelt byta storlek 17 gånger. Allt ingår i månadskostnaden.

Halva priset mot att köpa nytt
Byt storlek när som helst
Alltid fri frakt
Slitage ingår i månadskostnaden
Vi ersätter om de inte håller måttet

Hittills har våra medlemmar

 • Savingsmoney

  Sparat 2.636 kr

  Genomsnittlig besparing per barn sedan de börjat hybra

 • Growth

  Vuxit 19.274 cm

  Det är längre än höjden på Sveriges högsta byggnad (Turning Torso i Malmö)

 • SavingsCo2

  Sparat 850.000 kg CO2e

  Tillsammans har våra medlemmar sparat så här mycket genom att hyra

vanliga frågor 

På vilket sätt är Hyber ett miljövänligt alternativ?

Att förlänga den aktiva livslängden på kläder anses vara ett av de mest effektiva sätten att minska klädindustrins övergripande miljöpåverkan.

Samtidigt som det bidrar till att minska behovet av nyproduktion, minskar det även de växande volymerna av textilavfall som genereras varje år. Förlänger man livscykeln på ett plagg med 2,2 år, minskar man potentiellt sin vatten/kol/avfallspåverkan med ± 73%. Hybers affärsmodell förlänger plaggens livscykel med hela tre år.

Vi är dessutom enormt kräsna i valet av dem varumärken vi samarbetar med och dem plagg vi erbjuder. Alla är genomtänkta i sin produktion och ska hålla för minst tre användare. 

*Källa: Studie från The Circular Activation Project

Hur långt är medlemskapet?

Bindningstiden skiljer sig något beroende på vilket paket du valt. I dem flesta fallen löper ditt medlemskap 12 månader i taget. Under dessa månader får du byta storlek så många gånger du behöver. I våra overallskampanjer kan du hyra en overall i tre månader och likadant är det med vår bärsele. I "Hyber Året Runt" förbinder du dig 12 månader men kan byta plagg enligt säsonger utöver storleksbyten.

Om man vill avsluta medlemskapet innan dess går det förstås alltid bra men då fortsätter man sina månadsbetalningar resten av året (du får givetvis använda kläderna hela perioden även fast du avslutar).

Vad händer om jag vill säga upp medlemskapet?

Vill du säga upp medlemskapet önskar vi att det görs en månad innan ditt förnyelsedatum. Om man vill avsluta medlemskapet innan dess går det förstås alltid bra men då fortsätter man sina månadsbetalningar resten av året.

Kan jag byta paket under medlemskapet?

I vårt paket "Hyber Året Runt" byter du plagg efter säsong. Har du ett annat paket och önskar byta ut plaggen går det bra att uppgradera paket eller lägga till plagg. Då förlängs medlemskapet med 12 månader. Vi är bäst på helårsuppsättningar och våra paket löper över ett år i taget. På så sätt kan vi erbjuda en låg månadsavgift med gratis storleksbyten, fri frakt, helt utan avgifter. 

Hur fungerar storleksbyten?

1. Logga in på din Hyberprofil och klicka hem nästa storlek på ditt paket (du kan också uppgradera eller förlänga ditt medlemskap på ditt konto - hör av dig till oss om du behöver hjälp)

 

2. Vi skickar nästa storlek till dig. Håll utkik i telefonen för aviseringen

 

3. Med i utskicket får du en retursedel som du fäster på samma förpackning som det nya paketet kom i. I denna förpackning packar du dem urvuxna plaggen

 

4. Lämna in paketet där du hämtade ut det nya. Njut av nästa storlek!

 

Vad händer om kläderna slits, går sönder eller tappas bort?

Vi förstår att livet händer och räknar med slitage, låt inte den oron hindra ditt barns lek! Om något går sönder ersätter vi plagget. Vi lagar allt som går att laga och om kläderna inte klarar våra hårda kvalitetstest skänks de till välgörenhet.

 

Om något tappas bort tittar vi alltid på hur länge plagget varit ute och drar av värdeminskningen dvs hur slitet plagget borde vara. Med andra ord, om du redan betalt av en större del under året blir det inte många kronor extra per månad.

På vilket sätt är Hyber ett miljövänligt alternativ?

Att förlänga den aktiva livslängden på kläder anses vara ett av de mest effektiva sätten att minska klädindustrins övergripande miljöpåverkan.

 

Samtidigt som det bidrar till att minska behovet av nyproduktion, minskar det även de växande volymerna av textilavfall som genereras varje år. Förlänger man livscykeln på ett plagg med 2,2 år, minskar man potentiellt sin vatten/kol/avfallspåverkan med ± 73%. Hybers affärsmodell förlänger plaggens livscykel med hela tre år.

 

Vi är dessutom enormt kräsna i valet av dem varumärken vi samarbetar med och dem plagg vi erbjuder. Alla är genomtänkta i sin produktion och ska hålla för minst tre användare. 

 

*Källa: Studie från The Circular Activation Project

Kan jag byta paket under medlemskapet?

I vårt paket "Hyber Året Runt" byter du plagg efter säsong. Har du ett annat paket och önskar byta ut plaggen går det bra att uppgradera paket eller lägga till plagg. Då förlängs medlemskapet med 12 månader. Vi är bäst på helårsuppsättningar och våra paket löper över ett år i taget. På så sätt kan vi erbjuda en låg månadsavgift med gratis storleksbyten, fri frakt, helt utan avgifter. 

Vad händer om kläderna slits, går sönder eller tappas bort?

Vi förstår att livet händer och räknar med slitage, låt inte den oron hindra ditt barns lek!

 

Om något går sönder ersätter vi plagget. Vi lagar allt som går att laga och om kläderna inte klarar våra hårda kvalitetstest skänks de till välgörenhet.

 

Om något tappas bort tittar vi alltid på hur länge plagget varit ute och drar av värdeminskningen dvs hur slitet plagget borde vara. Med andra ord, om du redan betalt av en större del under året blir det inte många kronor extra per månad.

Hur fungerar storleksbyten?

1. Logga in på din Hyberprofil och klicka hem nästa storlek på ditt paket (du kan också uppgradera eller förlänga ditt medlemskap på ditt konto - hör av dig till oss om du behöver hjälp)

2. Vi skickar nästa storlek till dig. Håll utkik i telefonen för aviseringen

3. Med i utskicket får du en retursedel som du fäster på samma förpackning som det nya paketet kom i. I denna förpackning packar du dem urvuxna plaggen

4. Lämna in paketet där du hämtade ut det nya. Njut av nästa storlek!

 

Varför visas vissa plagg i olika nyanser?

Vår affärsmodell bygger på att våra medlemmar kan vara flexibla i färgnyanser. Eftersom våra plagg lever längre än vanligt har vi alltid olika nyanser och säsonger på lager. Det betyder att man kan välja färg men inte exakt den nyans man får. Om det är en specifik färgnyans man inte vill ha, ser vi förstås till att det inte blir den!

Kan jag byta storlek på enstaka plagg?

Visst kan du det! Barnens olika lemmar växer i olika takt och det går bra att byta enstaka plagg ur ett paket. Tyvärr har vi ingen automatiserad funktion för detta ännu och du behöver därför höra av dig till vår medlemstjänst för att få hjälp:

Skriv på chatten genom hemsidan, ring 08 21 30 10 eller maila hello@hyber.com.