Windy image

Att hyra äger!

Barn växer ur sina saker snabbt. Att alltid ha rätt grejer vid rätt tillfälle under hela resan som växande familj är inte helt lätt. Att "hybra" är både bättre för miljön, ekonomin och gör livet lite lättare.

✓ Sparar upp mot 50% mot att köpa nytt
✓ Sparar tid och plats
✓ Ingen bindningstid
✓ Snabba leveranser
✓ ​​Upp till 70% lägre klimatavtryck

 
 
 
Kom igång

Windy image
Windy image

Hur funkar det?

Det är så enkelt som...

A
Välj fritt i vårt breda sortiment

Välj vilka produkter du vill hyra - vi har ett högkvalitativt sortiment av barnkläder och produkter från många populära och funktionella märken.

B
Hyr tryggt och flexibelt

Betala bara för den tid du använder det du hyr. Ingen bindningstid och snabba leveranser (1-3 arbetsdagar). Oroa dig inte för slitage, det ingår.

C
Byt när det passar

När dina behov ändras eller storleken blir för liten byter du enkelt till nästa storlek eller en annan produkt. Det gör du smidigt med några tryck på ditt Hyberkonto. Vi skickar ut dina nya produkter och returemballage inom 1-3 arbetsdagar. Du returnerar alltså alltid efter att du fått hem dina nya produkter.
 
 
 
Kom igång

Windy image
Footsteps image

Vad tycker våra medlemmar?

Vi är inne på tredje storleksbytet kläder nu med Hyber och jag blir lika nöjd varje gång. Ett hållbart sätt att hålla barnens garderober updaterade!

- Anna

Bra utbud, fin kvalitet på allt vi har beställt. Något plagg har varit begagnat men enda spår är efter en namnlapp, annars helt i nyskick. mycket trevlig kundservice som svarat snabbt och personligt men bra hjälp

- Matilda

Underbart att ni finns! Bra kvalitet på det som kom hem, smidigt, ekonomiskt samt bra för miljön!

- Agneta

Vi har använt Hyber i ett par år nu och är supernöjda! Fantastisk service och fina produkter, dessutom superbra att kläder återanvänds till flera barn. Toppen för miljön!

- Maria

VANLIGA FRÅGOR

IconHur fungerar det att hyra?
  1. Välj produkter och hyr så länge de behövs.
  2. Lek så mycket ni orkar – allt slitage ingår!
  3. Byt storlek eller hyr nya produkter när du vill. Du sköter alla dina ändringar enkelt på ditt Hyber-konto.
  4. Vid byten eller retur skickar vi alltid med ett returemballage för det du har hemma.
  5. Du skickar tillbaka produkterna du inte längre vill ha och din äventyrare kan börja leka i de nya.
  6. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna till nästa lilla hybrare

…..och så om och om och om igen! Behöver du hjälp finns alltid vår Customer Care nära tillhands på customercare@hyber.com.

IconVad händer vid slitage?

Vi förstår att livet händer och räknar med slitage, låt inte den oron hindra ditt barns lek. Barn ska vara barn!

Om något går sönder ersätter vi din produkt. Vi lagar allt som går att laga. Om kläderna inte klarar våra kvalitetstester skänks de till välgörenhet.
Vänligen kontakta vår Customer Care på customercare@hyber.com så hjälper vi dig vidare.

IconÄr det någon bindningstid?

Det är ingen bindningstid. Du behöver bara avsluta 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske. Du hanterar allt på ditt Hyber-konto.

IconHur lång är leveranstiden?

Vårt mål är alltid att levererar inom 1-3 arbetsdagar under normala förhållanden. Vi vet att leken aldrig kan vänta!

Vi firar fjärde trimestern

 

En period av psykisk och fysisk omställning, nya familjekonstellationer och relationer. En underbar men intensiv period för nya familjen. 
Hos oss hittar du nu “Fjärde Trimestern” kit med babykläder och produkter som underlättar den första tiden! Missa inte heller vår podd med barnmorska och doula – Asabea & Opokua Britton.

 

Vi förenklar familjelivet

 

Hyber föddes 2016 ur visionen att alla barn ska kunna växa upp med bra grejer och samtidigt spara på planeten. Vi bestämde oss för att hjälpa föräldrar att sluta konsumera och börja cirkulera genom att förse växande familjer med rätt saker vid rätt tillfälle hela året.  Det är mycket nog med att bli föräldrar och vardagen kan stundvis kännas tuff – låt oss underlätta den. För vad är viktigare än att vara närvarande för de saker som spelar roll?

Small Circles Big Impact