Medlemskap för årets alla mysdagar

Barn- & babykläder från A Happy Brand

Här hittar du paket med barnkläder i storlek 92cl-140cl och babykläder i storlekarna 50cl-92cl som är användbara året runt. Plaggen är tillverkade i GOTS-certifierad ekologisk bomull, i en WRAP-certifierad fabrik som ger rättvis lön och lämpliga arbetsförhållanden till anställda. Så det är bara att mysa på med gott samvete.

✓ Kläder från A Happy Brand
✓ 12 månaders bindningstid
✓ Fria storleksbyten & returer

Har familjen kanske andra behov?

Höst / Vår

Paket som innehåller plagg för oförutsägbart väder som hjälper dig att pricka rätt för att hålla tätt.

Året Runt

Slipp all planering och helgardera dig för året. Dessa plagg är noga utvalda och kompletterar varandra på bästa sätt.

Sommar

Sol och bad men även regn och plask. I dessa paket har du det du behöver för att vara redo när vädret vänder.

Om A Happy Brand

Glada kläder för en gladare planet

A Happy Brand är ett svenskt varumärke som producerar tidslösa, könsneutrala och hållbara barnkläder till ett förmånligt pris. Precis som vi på Hyber vill A Happy Brand minska på klädindustrins stora belastning på miljön samtidigt som de värnar om arbetarnas villkor och hälsa.

 

Alla plagg produceras därför på den innovativa indiska fabriken Sree Santosh. Där används endast egna förnyelsebara energikällor från deras vindsnurror och solpaneler. 95% av det vatten som används i produktionen kommer dessutom från monsunregn och inget går till spillo. Det är framåtsträvande varumärken vi jobbar med och A Happy Brand passar perfekt in på vår plattform.

 

Alla kan vi göra små saker för att göra planeten bättre och när många gör det tillsammans kan vi göra stor skillnad. Vi startade Hyber just av den anledningen och tillsammans med alla andra tusentals hybrande familjer i Sverige gör vi nu en märkbart stor skillnad för vår planet. Det tycker vi är häftigt!

 

Vi kallar det “Small Circles. Big Impact”.