Medlemskap för dem allra minsta

Babyprodukter från Carena

Här hittar du paket med babyprodukter från svenska varumärket Carena som underlättar tiden då växtvärken är som allra störst. Att få barn är överväldigande nog och vi hoppas att du med hjälp av dessa produkter kan slappna av från allt som behöver införskaffas.

 

Kortare bindningstider och från 109kr/mån.

 

✓ Barvagn & åkpåse
✓ Resevagn
✓ Babysitter
✓ Babysäng
✓ Babynest

Har familjen kanske andra behov?

Höst / Vår

Paket som innehåller plagg för oförutsägbart väder som hjälper dig att pricka rätt för att hålla tätt.

Året Runt

Slipp all planering och helgardera dig för året. Dessa plagg är noga utvalda och kompletterar varandra på bästa sätt.

Sommar

Sol och bad men även regn och plask. I dessa paket har du det du behöver för att vara redo när vädret vänder.

Om Carena

Skandinavisk design med hög Funktion

Carena har sedan starten 1997 designat och utvecklat barnprodukter för den skandinaviska marknaden. Carena kombinerar funktionella lösningar med modern skandinavisk design och kvalitet.

 

Deras mål är att ge familjer stort värde för sina pengar. Carena har lång erfarenhet av produktutveckling, service och support och vill, precis som vi, alltid säkerställa att du som kund blir nöjd. Vi har därför plockat ut ett antal babyprodukter för många viktiga tillfällen under ditt barns första år - allt från en spjälsäng/vagga till en stabil och praktisk barnvagn när din familj expanderar.

 

Alla kan vi göra små saker för att göra planeten bättre och när många gör det tillsammans kan vi göra stor skillnad. Vi startade Hyber just av den anledningen och tillsammans med alla andra tusentals hybrande familjer i Sverige gör vi nu en märkbart stor skillnad för vår planet. Det tycker vi är häftigt!

 

Vi kallar det “Small Circles. Big Impact”.