Är du BARNMORSKA? Då hyr du GRATIS på Hyber i VINTER.

Vi vet att du har mycket att stå i

Och vill underlätta där vi kan. Barnmorskor är vardagshjältinnor. Vi vill göra det vi kan för att stötta er barnmorskor som har egna barn att tänka på. Därför vill vi sponsra med det vi har – vinterkläder.

Windy image

Hur funkar erbjudandet?

Det är så enkelt som...

A
Maila in ett intyg

Maila in valfritt dokument som visar på att du är verksam som barnmorska - det kan vara ett arbetsintyg, barnmorskelegitimation, lönebesked etc. Vi raderar allt så fort vi bekräftat. I vändande mail får du en rabattkod som ger dig två månader gratis på utvalda vinterprodukter (maxbelopp 450kr/mån).

B
Välj dina vinterplagg och hyr gratis

Välj vilka produkter du vill hyra utifrån det utvalda sortimentet på denna sida och applicera din rabattkod i kassan. Vi levererar inom 1-3 arbetsdagar och då gäller det för er att ge er ut och leka!

C
Avsluta eller byt när det passar

Vill du avsluta efter två månader loggar du in på ditt hyberkonto och avslutar produkterna. Då skickas en returpåse med returetikett till dig. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud. Om du vill fortsätta hybra och byta till andra produkter sköter du detta genom ditt hyberkonto.

Windy image

Skicka ditt intyg och hyr gratis vinterkläder

Skicka oss något som intygar ditt yrke så skickar vi dig en personlig rabattkod. Din information kommer inte att delas vidare och raderas av oss efter godkänt intyg.
Click or drag a file to this area to upload.
Vad vore en värld utan barnmorskor?

 

Ingen värld vi vill leva i. Barnmorskor är riktiga vardagshjältinnor, utan dem skulle barnafödandet och kvinnors hälsa vara i stor kris. Det är inget nytt att barnmorskor går på knäna för att de brinner för sitt arbete och vill ge kvinnor som föder barn en trygg miljö och rätt stöd. Nu har många ställt ned foten och kräver bättre arbetsvillkor. För att stötta genom denna tuffa tid vill vi ge något tillbaka till alla er barnmorskor som har egna barn att tänka på.  Därför vill vi sponsra med det vi kan – vinterkläder. Är du barnmorska och vill ta del av detta? Maila då in ett intyg (det kan vara lönebesked, arbetsintyg, anställningsbevis, legitimation eller annat som visar på att du är legitimerad barnmorska) så får du din kod som ger dig två månader gratis på utvalda kläder (maxbelopp 450kr/mån). 

 

OBS – vi reserverar oss för att vissa storlekar kan vara fullt uthyrda för tillfället.

 

Från oss alla – TACK för det fantastiska och viktiga arbete ni gör!

  

Fjärde trimestern

Vinterkläder att välja mellan

Passar på att lägga in ett tips till er som väntar barn! Vi pratar fjärde trimestern med Asabea & Opokua Britton

De första tre månaderna efter en förlossning kallas ibland för den fjärde trimestern. Denna period är helt ny både för dig som förälder och för bebisen som måste anpassa sig till en ny värld. Är du nyfiken på att djupdyka i ämnet fjärde trimestern så tycker vi att du ska lyssna på vårt första (och kanske enda) poddavsnitt där fantastiska Asabea och Opokua Britton gästade och djupdök i ämnet tillsammans med oss.

Skicka ditt intyg och hyr gratis vinterkläder

Skicka oss något som intygar ditt yrke så skickar vi dig en personlig rabattkod. Din information kommer inte att delas vidare och raderas av oss efter godkänt intyg.
Click or drag a file to this area to upload.

Frågor & svar

IconHur fungerar erbjudandet för barnmorskor?

Vi vill underlätta där vi kan och erbjuder er barnmorskor att hyra gratis bland vårt utvalda vintersortiment. Vill du ta del av detta erbjudande är det bara att maila customercare@hyber.com med ett intyg som visar att du är barnmorska. Som svar kommer du att få en kod som ger dig två gratis månadshyror (maxbelopp 450kr/mån).

Hur funkar det?

  1. Du mailar customercare@hyber.com ett intyg på att du är barnmorska och erhåller en gratiskod till svar
  2. Du väljer det du behöver i vårt utvalda vintersortiment och lägger i varukorgen. Gå till kassan och checka ut din beställning – OBS glöm inte att lägga in koden i rabattkodsrutan.
  3. Lek så mycket ni orkar i vinter. Slitage räknar vi med.
  4. Vill du avsluta efter två månader loggar du in på ditt hyberkonto och avslutar produkterna 5 dagar innan din nästa månadsbetalning (dvs exakt 2 månader efter att du blivit medlem på Hyber). Då skickas en returpåse med returetikett till dig. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud.

Vänligen notera:
När dessa två månader har löpt ut börjar betalningarna dras automatiskt. Kom ihåg att avsluta om ni inte vill att detta ska ske. Det gör du genom att logga in på ditt hyberkonto och avsluta dina produkter.

Vi kan tyvärr inte garantera att alla storlekar finns.

IconÄr du redan medlem och barnmorska?

Självklart ska även du få ta del av erbjudandet! Maila in ditt intyg till customercare@hyber.com så skjuter vi upp nästa månadsbetalning med två månader (gäller på produkterna som omfattas av erbjudandet).

IconVarför ger Hyber ut gratishyror till barnmorskor?

Ingen värld vi vill leva i. Barnmorskor är riktiga vardagshjältinnor/ar, utan dem skulle barnafödandet och kvinnors hälsa vara i stor kris. Det är inget nytt att barnmorskor går på knäna för att de brinner för sitt arbete och vill ge kvinnor som föder barn en trygg miljö och rätt stöd. Nu har många ställt ned foten och kräver bättre arbetsvillkor. För att stötta genom denna tuffa tid vill vi ge något tillbaka till alla er barnmorskor som har egna barn att tänka på. Därför vill vi sponsra med det vi kan – vinterkläder. 

IconÄr det någon bindningstid?

Hyber har ingen bindningstid, vill du avsluta så är det bara att logga in på ditt hyberkonto och avsluta dina produkter. Om du istället vill fortsätta hybra så är det bara att genomföra ett byte eller lägga till andra produkter när vinterkläderna inte längre behövs.