Hyr mammakläder
från Boob

Vi är stolta att samarbeta med Boob Design och nu kunna göra det möjligt att hyra kläder med smart multifunktion för graviditet och amning.

 • check box

  Snälla priser

  Halva priset mot att köpa nytt, med alla storlekar som ingår

 • check box

  Flexibelt och smidigt

  Inga långa commitments - hyr i tre månader, sen rullar det på månad för månad

 • check box

  Hållbart, såklart!

  Att förlänga livet på produkter är det bästa sättet att minska klimatpåverkan

Boob - skapat med omtanke om mammor

Sedan 2000 har Boob legat i framkant med smart design och hållbara produkter för den medvetna mamman. Plaggen har smart multifunktion för den graviditet och amning.


På Boob är vi stolta över att våra plagg sedan starten har haft ett högt andrahandsvärde och ofta använts av både två, tre och ibland fler mammor än så. Att nu kunna erbjuda möjligheten att hyra våra plagg ser vi som ett sätt att ta större ansvar för och utöka vår cirkulära affär och vi är stolta att göra det med Hyber som är proffs och pionjärer inom området.

Mia Seipel

Grundare Boob


Vi på Hyber letar alltid efter nya sätt att förenkla livet för barnfamiljer eller blivande barnfamiljer på ett hållbart sätt. Vi strävar alltid efter att vara en helhetslösning för småbarnsfamiljen och genom att teama upp med Boob utökar vi nu vårt produktutbud till att erbjuda medlemmarna produkter från graviditet och genom alla småbarnsår.

Olivia Rothschild

Grundare Hyber