Korttidsuthyrning och bindningstider

Det tampas vi med varje dag… Omdömet ovan kom in alldeles nyss på Trustpilot och det går ju förstås rakt in i hjärtat hos oss eftersom vi jobbar hårt på att göra alla våra medlemmar så nöjda det bara går. 

En stor efterfrågan är att kunna hyra vissa plagg en kortare period, det förstår vi till 100%. Att Hybers modell ser ut som den gör idag är en kombination av att vi behövt ha en viss säkerhet för att kunna erbjuda uthyrning överhuvudtaget och att det blir billigare för våra medlemmar (även om det psykologiskt inte känns så). Att betala en månadsavgift gör att det känns som att man betalar för något man inte använder men i själva verket är det bara att avgiften är utspridd över året istället för att ha en hög avgift under en kortare period. Är ni med på hur det funkar? 

I takt med att vi växer kan vi dock börja bli mer flexibla i vår modell och nummer ett på listan är förstås att kunna erbjuda kortare bindningstider och detta testar vi nu i vår kampanj tillsammans med kvalitets- och hållbarhetsmärket Tretorn. 

Vi vill passa på att tacka alla våra befintliga medlemmar och varumärken som gör det möjligt för oss att växa och ständigt bli bättre på vårt erbjudande. Vi är måna om att ta saker steg för steg så att vi kan utvecklas på bästa sätt och ta genomtänkta beslut. Allt vi gör är med hållbarhet och långsiktighet i åtanke och att vi inte ännu kunnat erbjuda kort bindningstid har förstås med det att göra. Det händer väldigt mycket hos oss just nu, som alltid kan man säga 😀

/Team Hyber