Att DELA saker är livet. Här delar vi mer OM OSS.

Vi kallar det “Small Circles. Big Impact”.

Alla kan vi göra små saker för att göra planeten bättre och när många gör det tillsammans kan vi göra stor skillnad. Vi startade Hyber just av den anledningen och tillsammans med alla andra tusentals hybrande familjer i Sverige gör vi nu en märkbart stor skillnad för vår planet. Det tycker vi är häftigt!

 

Vår mission är att skapa förtroende för cirkulär uthyrning så att fler barn kan växa upp med kvalité och samtidigt göra miljön en tjänst. Vi ser ett stort värde i att vänja barn och vuxna till ett mer hållbart sätt att konsumera på redan från barnsben. Vi strävar även efter att ge våra hållbara barnproduktsleverantörer ett bra och enkelt sätt att fortsätta förse marknaden med högkvalitativa produkter.

 

Vi jobbar därför hårt för att bli den mest använda och pålitliga plattformen för barnprodukter med lång hållbarhet och kort användningstid.

Windy image

Lite kul data....


Över 401 meter

Har våra hybrande barn vuxit tillsammans! (det är mer höjden på Empire State Building i New York!)

Över 1 miljon kg CO2e

Har Hybers medlemmar besparat miljön

2.600 kr

Har familjerna som hybrar sparat i snitt per barn.

Windy image

Dream Team

Pär - CTO & Syntrockare

Pär är precis lika go o gla’ som han ser ut. Kommer från Dalarna men är numera inbiten 08:a. Pär har turen att ha både barn och bonusbarn och spelar i ett rockband. Han tackar inte nej till utmaningar, speciellt inte sådana som förbättrar miljön. Perfekt på Hyber.

Adam - Marknadsföring & Marathon

Ingen utmaning är stor nog för att skrämma iväg Adam. En positiv, grundad och varm pappa till två som gärna kavlar upp armarna där det behövs. På Hyber är det marknadsföringsskeppet han styr men hans smarta och annorlunda perspektiv på saker kommer väl till användning i verksamhetens alla delar. Golfgymnasium gick han på dessutom – det förklarar kanske lugnet han lyckas behålla i sina stora framsteg.

Olivia - Kapten & Medgrundare

Hopplös diplomat som älskar att bygga coola brands. En riktig helylle-mamma till Hunter 3 och Hedda 1 år som bor med sin underbara familj i ett radhus utanför stan. Gillar att äta veganskt men längtar alltid lite efter nästa ostmacka. Hon har en hatkärlek till Instagram och brinner för kommunikation i alla delar av livet. Sen älskar hon att retas också.

Nikolina - Customer Care & Virkning

En glädjespridare som kan allt om proffsig och tillmötesgående Customer Care. Som ni hör, passar hon som skalbyxan till skaljackan hos oss på Hyber. Nikolina ser varje dag som en ny möjlighet och det är precis sånt vi behöver på vår resa mot cirkulär konsumtion. Dessutom är hon en hejare på virkning och en erkänd kräftskive-veteran! Det ni!

Julia - Customer Care & Juliga hits

Julia, en textilgalning från Göteborg med glimten i ögat som brinner för service och klädvård. Hjärtat finns på västkusten, alltid med en särskild dragning till kala klippor och riktiga kräftor. Nu kan hon ses cykla runt Stockholm med julmusik i lurarna. Året om!

 

Markus - Styrman & Medgrundare

Markus är Hybers hjärta. Han fixar allt från hemsida till medlemssupport och musiklistor. Med Markus omkring sig blir det aldrig tråkigt. Han lever för färg, form och tidsoptimering på halvtid. Han kommer undan med det mesta med sitt leende men mest för att han är så go. Gillar utelivet, både uppe i bergen och på dansgolvet.

 

Douglas - Navigatör & Medgrundare

Douglas är VD på Hyber. Han lever livet i Nordens mest hållbara stadsdel med sin brittiska fru och sin lillknodd Archer. Douglas brinner för excel-ark som ger bra översikt och älskar att laga mat. En positiv person som uppmuntrar människor omkring sig att vara sitt allra bästa. Han tror sig ha rötter i Japan och kanske är det så med tanke på hans enorma lugn och ordning i livet.

Vår nästa stjärna?

Vi växer och letar alltid efter duktiga och härliga kollegor som brinner för att förändra. Hör av dig – hello@hyber.com