Karriär

Följ med oss på en
unik resa

Att jobba på Hyber har massa fördelar – att förändra världen till att börja med!

Öppna möjligheter

Det här är hyber teamet

Vi är ödmjuka, trovärdiga och smarta – vi hittar lösningar på våra utmaningar och ber om hjälp när vi behöver det. Att vara medlem i Hyber ska kännas som att vara en del av ett nätverk av barn och föräldrar som alla jobbar på att vara den bästa versionen av sig själva.

 

Vi är pionjärer i en rörig bransch och känner igen de utmaningar och möjligheter som följer med det. Vi älskar det vi gör men så fort vi inte känner så, ser vi till att hitta anledningen och löser problemet tillsammans. Våra medlemmar är familj.

Vår Mission

Vår mission är att skapa förtroende för cirkulär uthyrning så att fler barn kan växa upp med kvalité och samtidigt göra miljön en tjänst. Vi ser ett stort värde i att vänja barn och vuxna till ett mer hållbart sätt att konsumera på redan från barnsben. Vi strävar även efter att ge våra hållbara barnproduktsleverantörer ett bra och enkelt sätt att fortsätta förse marknaden med högkvalitativa produkter.

 

Vi jobbar därför hårt för att bli den mest använda och pålitliga plattformen för barnprodukter med lång hållbarhet och kort användningstid.

Följ vårt dream team