Hyber Customer Care


Välkommen till oss! Vi finns här för dig 9:00-17:00 varje helgfri vardag. Ingen fråga är för stor eller för liten. Vi finns här för att hjälpa dig med att klä dina barn på ett hållbart och cirkulärt vis. Hoppas vi hörs snart!

Vanliga frågor

Kontakt


Varmt välkomna att kontakta oss med frågor och frunderingar. Feedback och önskemål. Vi finns här för dig. Du hittar också många bra svar under VANLIGA FRÅGOR. Vi upplever fortfarande att det visas fel produkter på vissa Hyber-konton. Ingen fara, det kommer korrigeras när du gör ett byte.

Windy image
Hyber Customer Care

Välkommen att maila oss genom att trycka på den rosa knappen nere i högra hörnet. Du kan också maila på traditionellt vis till hello@hyber.com. Vi finns på plats på vardagar 9:00-17:00. Hoppas vi hörs snart!

Betalfrågor

Klarna hanterar alla våra betalningar. Ni når dem på  08-120 120 10 eller FAQ & Chatt på Klarna

Retur och byten

Alla returer och byten sker till vårt lager genom förtryckta returetiketter som skickas hem till dig från oss på Hyber.
Efter att du gjort ett avslut eller registrerat ett byte på ditt Hyber-konto skapar vårt lager en returetikett som skickas hem till dig. Detta tar ca 3-5 arbetsdagar. Du paketerar ihop dina produkter och skickar in via ett ombud.

- Saknar du en etikett kan vi maila en till dig för snabbare leverans och möjlighet till snabbare retur för dig. Maila ordernummer och namn till oss hello@hyber.com

Kaffesugen?

Kom förbi oss på  Regeringsgatan 38, Våning 5, 111 56 Stockholm

Windy image

Vanliga frågor

IconHur fungerar Hyber?

Hyr det viktigaste till dig och ditt barn och förenkla familjelivet samtidigt som du hjälper med en friskare planet. Du hyr så länge du behöver och byter till ny storlek eller produkt när det behövs. Vi har fri bindningstid from den 19/02/21.

Hur fungerar det?

 1. Plocka dina önskade produkter och lägg i varukorgen.
 2. Gå till kassan och checka ut din beställning.
 3. Vi färdigbehandlar din order och skickar ut den i raketfart.
 4. Lek så mycket ni orkar. Allt slitage ingår. Skulle något hända med produkten hör du bara av dig.
 5. Byt kostnadsfritt till nästa storlek när det blivit för litet eller andra behov uppstår. Alla byten och returer görs enkelt på ditt Hyber-konto med ett knapptryck.
 6. Vi skickar ut dina nya plagg och en returetikett. Du skickar tillbaka de produkter som du inte vill ha längre inom 5 arbetsdagar i vändande returpåse. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud.
 7. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna så att de kan användas av nästa lilla hybrare så snart som möjligt
 8. Du får en massa extra härlig tid till familjen och roligheter samtidigt som du sparar på vår vår planet

 

IconÄr det bindningstid?

Vi har fri bindningstid på alla nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske.

Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den prenumerationen på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Efter det har du en prenumeration utan bindningstid.

IconHur lång är leveranstiden?

Förväntad leveranstid är 1-3 arbetsdagar under normala dagar. Leveranstiden kan vara något längre under högtider, helgdagar och högsäsong men vi gör alltid vårt yttersta för att ditt barn ska få produkterna så snart som möjligt. Leken kan ju aldrig vänta!

Hör av dig till hello@hyber.com om du har fått vänta för länge så vi kan se vad det är som har hänt med din order.

IconMitt konto är låst och jag kan inte lägga en order?

Ditt konto låser sig alltid då du gjort ett byte eller ny beställning. När den blivit godkänd går det bra att lägga ny beställning eller göra avslut. Om du ska göra både avslut och byte så gör avslutet först. Det är alltid bäst att göra alla byten och köp på på samma gång för att undvika detta.
Prova igen dagen efter så brukar det fungera som vanligt igen.

IconHur gör jag ett byte och retur?

VÄNLIGEN NOTERA Du kan självklart byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

 1. När din äventyrare vuxit ur kläderna du har hemma loggar du in på ditt Hyber-konto och byter enkelt storlek eller väljer att avsluta vald produkt.
  1. Klicka på BYTES-knappen på produkten som ska byta.
  2. Välj ersättningsprodukt genom att välja ny storlek på vald produkt eller tryck på BYT PRODUKT-knappen, där kan du välja en helt annan produkt.
  3. Tryck BEKRÄFTA BYTE. Bytet är gjort.

Vill du byta fler produkter?
Stäng ner rutan på högra minuset och upprepa steg 1-3 på ny utvald produkt som ska bytas.

 1. Vi skickar ut din valda storlek tillsammans med en returetikett så att du kan skicka tillbaka de produkterna du valde i bytesprocessen att returnera.
  • Returetiketten skickas ut från vårt lager och det tar ca 3-5 arbetsdagar innan den kommer fram till dig.
  • Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
 2. Lämna in returpaketet hos ett ombud. Glöm inte att ta ett inlämningskvitto som bevis på din retur.
 3. Vi tar emot dina produkter, tvättar och kvalitetssäkrar och skickar ut dom till nästa lilla hybrare.

Finns inte den produkten du vill byta till?

Tryck BYT på produkten du vill byta. Tryck sedan på BYT PRODUKT och sök efter annan storlek eller färg. Gör sedan bytet.

 

 

IconHur gör jag ett avslut och retur?

Alla avslut görs på ditt Hyber-konto.

 • Logga in på ditt konto och gör det med ett knapptryck på valda produkter eller hela paket. Har du bindningstid kan du inte avsluta förrän nuvarande bindningstid löpt ut.
 • Efter avslut skickar vi en returetikett och returpåse till dig som du packar dina produkter i. Detta sker via vårt lager och tar några arbetsdagar.
 • Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
 1. Sätt på returetiketten och lämna in returpaketet hos ett ombud. Glöm inte att ta ett inlämningskvitto med spårnings-id
 2. Vi avslutar din månadsbetalning när produkterna har kommit fram till vårt lager.
 3. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna och skickar ut dom till nästa lilla hybrare.
IconHur funkar det om jag inte fått min returetikett?

Din returetikett triggas så fort systemet godkänt ditt avslut eller byte som du gör på ditt Hyber-konto. Returetiketten skickas direkt från vårt lager och det tar ca 3-5 arbetsdagar innan den kommer fram till dig. Så ingen fara om det dröjer lite.

Tar det mer tid än så kan vi skicka ut en returetikett via mail för snabbare hantering. Maila oss då på hello@hyber.com med ditt namn och ordernummer.

 • Vid ett avslut kommer returetiketten tillsammans med en returpåse.
 • Vid ett byte skickar vi dina nya produkter tillsammans med en returetikett så att du kan skicka tillbaka de produkterna du valde i bytesprocessen att returnera i samma påse som produkterna kom i.
 • Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
IconHur funkar betalningen?

Med Hyber betalar du en fast månadskostnad och får tillgång till ett de produkterna som du valt och kan byta när du vill. Inga dolda avgifter tillkommer. Du kan med vår betallösning i Klarna välja fritt om du vill betala med kort, bank eller faktura.

Klarna hanterar alla våra betalningar. Ni når dem på  08-120 120 10 eller FAQ & Chatt på Klarna.
Ett tip är att ladda ner Klarnas app så får du bra kontroll över dina betalningar.

IconJag vill behålla en produkt som jag har avslutat?

Vänligen kontakta oss på hello@hyber.com så vi kan säkerställa att allt blir justerat på bästa sätt på ditt Hyber-konto

IconÄr det nya eller begagnade produkter?

En blandning då vi är i uppstart av vår cirkulära tjänst så gör vi kontinuerligt inköp för att fler ska ha möjlighet att hybra.
Alla produkter som du får hem kommer alltid vara nya eller alltid med en känsla av nyskick, dvs allt kommer att kännas toppen-fräscht.

Mellan varje användning kontrolleras produkten noggrant, tvättas miljövänligt och rekonditioneras så att funktionen återställs. De produkter vi får tillbaka som inte går att återställa till vår höga standard skänks till välgörenhet. Så dina barn kan alltid vara säkra, glada och torra!

IconFår man märka kläderna med namn?

Vanlig märkning är helt ok. Inuti plaggen finns det plats för att fästa en namnlapp.

Vi rekommenderar strykfria namnlappar från t.ex. Filur. Att ha i åtanke är ju att en annan liten hybrare ska kunna ha lika kul som din hybrare nästa gång.

IconJag kan inte byta eller se mina korrekta produkter på mitt Hyber-konto.

I och med att vi lanserade vår nya webbsida 8/3 2021 har det blivit lite felaktigheter på vissa Hyber-konton. Det kommer att lösa sig när du byter produkter men vi hjälper dig så klart vidare med detta.

Vänligen kontakta oss på Customer Care på hello@hyber.com om du behöver support eller om det inte fungerar.

IconVad händer om något går sönder eller det blir slitage?

Vi förstår att livet händer och räknar med slitage, låt inte den oron hindra ditt barns lek. Barn ska vara barn!

Om något går sönder ersätter vi din produkt eller delar av en om det går. Vi lagar allt som går att laga och om kläderna inte klarar våra hårda kvalitetstester skänks de till välgörenhet.

Vänligen kontakta oss på hello@hyber.com om detta skulle hända så hjälper vi dig vidare på bästa sätt.

 

IconVad händer om något tappas bort eller blir stulet?

Om ett plagg eller del av plagg har tappats bort önskar vi att du hör av dig till oss och meddelar detta.

Vi tittar alltid på hur länge plagget varit ute och drar av värdeminskningen. Om plagget varit uthyrt en längre period blir den extra kostnaden alltså mindre. Detta räknas alltså ut per plagg så inget vi kan ge en summa på innan du hyr.

IconHur är Hyber miljövänligt?

Att förlänga den aktiva livslängden på kläder anses vara ett av de mest effektiva sätten att minska klädindustrins övergripande miljöpåverkan.

Samtidigt som det bidrar till att minska behovet av nyproduktion, minskar det även de växande volymerna av textilavfall som genereras varje år. Förlänger man livscykeln på ett plagg med 2,2 år, minskar man potentiellt sin vatten/kol/avfallspåverkan med ± 73%. Hybers affärsmodell förlänger plaggens livscykel med hela tre år.

Vi är dessutom enormt kräsna i valet av dem varumärken vi samarbetar med och dem plagg vi erbjuder. Alla är genomtänkta i sin produktion och ska hålla för minst tre användare.*Källa: Studie från The Circular Activation Project.

IconBehöver jag tvätta plaggen innan retur?

Nej, du behöver inte tvätta produkterna innan de skickas tillbaka till vårat lager.

 

När de återvänder till oss tvättar vi och kvalitetssäkrar produkterna innan de skickas ut till nästa lilla hybrare.

 

Finns det större lerfläckar eller dylikt får du däremot gärna tvätta bort dessa med hjälp av en blöt trasa.