pre played

Hyber Pre-Played

Kollektionen

Hybers första PRE-PLAYED kollektion består av helt unika plagg från 3 av våra populäraste produkter – skaljackan, vindfleecen och skalbyxan. Klicka dig in på produkterna för att se de olika unika designerna och storlek. Det är med hjälp av material från andra kasserade plagg som vi har skapat färggranna lagningar som talar vårt tydliga språk. Budskapet är – LAGA mera! Men om du inte orkar så är det också helt ok, vi löser.

 

Att förlänga livet på våra plagg och produkter är det effektivaste sättet att minska vår klimatpåverkan och det viktigaste vi gör på Hyber. Hyber-modellen erbjuder ett system där vi tar hand om allt vi cirkulerar så att produkterna kan nå sin absoluta livslängd. Tillsammans med Jennie Dahlén har vi därför bestämt oss för att skapa en symbolisk kollektion som vi kallar för PRE-PLAYED. Kollektionen består av plagg från några av våra populäraste produkter som är lagade med material från andra uttjänta produkter. För att lyfta och hylla det fina i att laga plagg har Jennie valt att göra lekfulla lagningar som verkligen gör kollektionen lekfull! Resultatet är färgglada, snygga och “för-lekta” plagg som kan leva vidare en lång tid!

 

Självklart kan du hyra alla plagg i kollektionen! Första kollektion är väldigt “limited edition”! Hittar du rätt storlek så är det helt klart meant to be. Låt ditt barn bära dessa färggranna plagg med stolhet och inspirera andra till att laga sina plagg på ett kreativt sätt! Eller tipsa om att hoppa på Hyber-tåget så gör vi det helt enkelt.

Jennie Dahlén

Jennie Dahlén föreläser om hållbart mode, håller kurser i att laga kläder och hjälper företag med sitt strategiska hållbarhetsarbete. Hon har lång erfarenhet inom modebranschen och är utbildad i textilt hantverk, modevetenskap och marknadskommunikation.

 

Tillsammans med Johanna Leymann släppte hon Slow fashion – din guide till smart och hållbart mode 2016. Våren 2022 är de aktuella med boken Klä barnen som innehåller alltifrån lagningstrick och materialskola till råd om hur du skaffar barnkläder, organiserar förvaring och syr om ett plagg till ett helt nytt.

 

Läs mer om Jennie här.