Vi pratar fjärde trimestern med Asabea & Opokua Britton

De första tre månaderna efter en förlossning kallas ibland för den fjärde trimestern. Denna period är helt ny både för dig som förälder och för bebisen som måste anpassa sig till en ny värld. Är du nyfiken på att djupdyka i ämnet fjärde trimestern så tycker vi att du ska lyssna på vårt första (och kanske enda) poddavsnitt där fantastiska Asabea och Opokua Britton gästade och djupdök i ämnet tillsammans med oss.

 

Här hittar du våra paket anpassade för växande familjer

Vad är fjärde trimestern?

 

Fjärde trimestern kännetecknas av otroligt mycket saker – det handlar om en psykisk och fysisk omställning, nya familjekonstellationer och relationer, andra prioriteringar, att navigera sin omgivning och ibland oombedda råd. Och så ska man samtidigt ge alla kärlek och energi till att hålla sin lilla plutt vid liv. Ja, ni hör – en intensiv period. Det stora närhetsbehovet bebisar ofta har kan ibland komma som en chock för den nyblivna föräldern. Den fjärde trimestern är en stor omställning för alla involverade och kan upplevas som alldeles magisk, men stundvis också tuff och slitsam.  

I detta poddavsnitt behandlar vi allt från våra personliga upplevelser till hur en partner kan finnas där för den födande efter förlossningen. Vi pratar hängtuttar men också hur mycket våra förväntningar påverkar vår upplevelse. Ett härligt samtal om både positiva och utmanande delar av fjärde trimestern! In och lyssna – tipsa gärna dina vänner. 

  

Ge bort kittet på Babyshowern

 

För att underlätta denna omtumlande period har vi på Hyber tagit fram specialdesignade paket – ett lite större och ett lite mindre. Paketen innehåller bland annat babykläder från Newbie, bärsjal från Coracor, babynest från Buddy & Hope och amningskläder från BOOB men det går förstås väldigt bra att ta bort eller lägga till produkter som passar just era behov. Perfekt gåva inför babyshowern!

 

FAQ

IconHur fungerar Hyber?

Hyr det viktigaste till dig och ditt barn och förenkla familjelivet. Hos Hyber kan du hyra allt för dina barn upp till storlek 152. Du hyr så länge du har behov och byter sedan till nu storlek eller produkt när det behövs. Det gör du via ditt Hyber-konto. Om du gör ett avslut skickas en returetikett hem till dig och du skickar tillbaka produkterna inom 5 arbetsdagar.
När du gör ett byte skickas de nya produkterna hem till dig och en returetikett som du änvänder vid retur.

Vänligen notera:
På alla NYA ordrar from 19/2 har vi tagit bort bindningstiden. Du måste dock avsluta din prenumerationen 5 dagar innan ny månadsbetalning ska ske. Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Så det blir inget annorlunda för dig som kund men du kan självklart lägga till nya produkter som innefattar fri bindningstid.

 

Hur funkar det?

 1. Du väljer det du behöver i vårt sortiment och lägger i varukorgen. Gå till kassan och checka ut din beställning.
 2. Lek så mycket ni orkar. Allt slitage ingår. Skulle något hända med produkten hör du bara av dig.
 3. Byt kostnadsfritt till nästa storlek när det blivit för litet eller andra behov uppstår. Alla byten och returer görs enkelt på ditt Hyber-konto med ett knapptryck.
 4. Vi skickar ut dina nya plagg och en returetikett. Du skickar tillbaka de produkter som du inte vill ha längre inom 5 arbetsdagar i vändande returpåse. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud.
 5. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna så att de kan användas av nästa lilla hybrare så snart som möjligt
  .
 6. Du får en massa extra härlig tid till familjen och roligheter samtidigt som du sparar på vår vår planet.

Är det bindningstid?

Vi har fri bindningstid på nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske. 

Hur gör jag ett byte eller en retur?

Alla returer och byten sker på ditt Hyber-konto. Bara att logga in och sköta det hela via ett knapptryck.
VÄNLIGEN NOTERA att du kan byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

När du valt att ett byte eller retur så så skickar vi dina nya produkter till dig tillsammans med en returetikett. Vi önskar att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.

Hur avslutar jag en eller flera produkter?

 • Alla avslut görs på ditt Hyber-konto. Du loggar bara in på ditt konto och sköter det hela med ett knapptryck på valda produkter eller paket. Har du bindningstid kan du inte avsluta förrän bindningstiden löpt ut.
 • Efter det skickar vi en returetikett och returpåse till dig som du packar dina produkter i.
 • Vi önskar sedan att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar via ett ombud så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.
 • Vi avslutar din månadsbetalning när produkterna har kommit fram till vårt lager.

Jag ser inte mina produkter eller ser fel produkter och storlekar på mitt Hyber-konto

Ser du inte dina produkter eller paket så vänligen kontakta oss på Customer Care på hello@hyber.com. Vi har haft tekniska problem med vissa ordrar och profiler. Det kommer att lösa sig när du byter produkter men vi hjälper dig så klart vidare med detta.

IconHur gör jag ett storleksbyte?

VÄNLIGEN NOTERA Du kan självklart byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

 1. När din äventyrare vuxit ur kläderna du har hemma loggar du in på ditt Hyber-konto och byter enkelt storlek eller väljer att avsluta vald produkt.
  1. Klicka på BYTES-knappen på produkten som ska byta.
  2. Välj ersättningsprodukt genom att välja ny storlek på vald produkt eller tryck på BYT PRODUKT-knappen, där kan du välja annan produkt.
  3. Tryck BEKRÄFTA BYTE. Bytet är gjort.
  4. Vill du byta fler produkter?
   Stäng ner rutan på högra krysset och upprepa steg 1-3 på ny utvald produkt som ska bytas.
 2. Vi skickar ut din valda storlek tillsammans med en returetikett så att du kan skicka tillbaka de produkterna du valde i bytesprocessen att returnera. Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
 3. Lämna in returpaketet hos ett ombud. Glöm inte att ta ett inlämningskvitto.
 4. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna och skickar ut dom till nästa lilla hybrare.
IconÄr det någon bindningstid?

Vi har fri bindningstid på alla nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske.

Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den prenumerationen på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Efter det har du en prenumeration utan bindningstid.