HITTA RÄTT OVERALL I VINTER

Vintern är snart här och det gäller att kitta sig inför kylans intåg. Overallen spelar huvudrollen i barnens garderob men hur ska du hitta rätt i overallsdjungeln? Här hittar du den som passar just ditt barn och era förutsättningar bland våra olika varumärken, storlekar, färger och modeller. Några saker att tänka på när du väljer overall:
  • Rätt storlek – det tjatar vi ofta om på Hyber men det är som allra viktigast för vinterplaggen. Barn ska inte växa i overallen, utan växa ur den. Om den är alldeles för stor kommer hen trampa på tyget, ha svårt att röra sig och det kommer läcka in kyla så att det blir svårare att hålla sig varm.
  • Det ska finnas extra utrymme i grenen så att ditt barn kan sätta sig på huk utan att det blir någon glipa mellan sko och byxben.
  • Tänk på era vinterförhållanden. Vintern ser annorlunda ut beroende på var i Sverige du bor. Är det mest blött och blaskigt där du bor ska du satsa på vattentäta varianter som går att kombinera med varma mellanlager medan du i kallare vinterlandskap kan behöva en rejält fodrad overall.
  • Rundade benslut för dem mindre så att det inte kommer in kyla eller snö samt förstärkt baksida för barn som sitter ned och leker.
3 PRODUKTER