LIVET till VARDAGS
med Asabea Britton

Asabea, en äkta QUEEN?

Jajamen! Barnmorska, mamma till två, föreläsare/folkbildare och bloggare, listan är lång!

Asabeas egna paket

Asabeas favoriter i tre olika paket. Fr 111kr/mån

Hyber plingar på hos Asabea

 

Asabea – kanske föräldraskapets Queen!? Ja, det kan man verkligen säga – barnmorska, mamma till två, föreläsare/folkbildare och bloggare, listan är lång på vad Asabea åstadkommit. Viktigast av allt är förmodligen all värdefull inspiration hon delar med sig av dagligen för att göra föräldraskapet lite lättare och framförallt mer begripligt. Mycket händer med både kropp och psyke och Asabea har koll på det mesta. När vi träffar Asabea en torsdag i slutet på februari är hon i full gång med att städa upp efter frulle och göra sig själv och Lilla O redo för dagens utflykt. De som följt Asabea sedan ett tag tillbaka känner väl igen delar av hennes vardag – vi får följa med på hennes klassiska ögonbryns-make, kaffe med chokladoatly, ammande, bärande, hissbild och mobilpillande. 

 

Vi satte oss ned och pratade med Asabea och största frågan är förstås hur hon får tiden att räcka till som nybliven tvåbarnsmamma och folkbildare… Ja kanske har det blivit lite mycket tid på mobilen medger hon men det är ju SÅ roligt. För henne har föräldraskapet inneburit en boost i självsäkerhet. Kanske är vi många föräldrar som upplever detta? Ingenting spelar så stor roll längre förutom barnens bästa och kanske gör det att man släpper lite på andra anspänningar.

Asabeas Paket

Asabea är en utav våra mest lojala hybrare. Här hittar du några av hennes favoriter från våra hållbara leverantörer.

 

Största förändringen hos dig som person efter att du blev mamma?
Den största förändringen hos mig som person tror jag är att jag har blivit mycket mer självsäker. Kanske har det med ålder att göra, att man blir mer självsäker när man blir äldre men jag tror att barnen spelar en stor roll också. Det finns någon sorts trygghet i att veta att inget annat spelar så stor roll förutom barnen.

 

Hur får du tid att folkbilda samtidigt som du är nybliven tvåbarnsmamma?
Oj, det är en bra fråga. Jag använder mycket av deras sovtid till att vara på mobilen. Kanske mer än vad jag egentligen skulle vilja. Att folkbilda har ju vuxit fram sakta men säkert sen jag blev certifierad barnmorska och delade med mig av yrket och vad jag tycker och tänker. Jag tycker ju att det är så himla roligt och frågorna är ju så tidlösa, intresset finns alltid där.

 

Vad tror du att folk har för uppfattning om dig som mamma? Finns det någon myt du gärna spräcker?
Jag försöker vara öppen med att det stundvis kan vara ganska svårt men jag kan tänka mig att man har en bild av mig som en ganska lugn och förstående mamma som gillar nära och lyhört föräldraskap. Vet inte om man tror att jag är lugn och cool jämt men jag hoppas att det också framgår att jag också kan tappa tålamodet och inte orka med. Det är inget perfekt livet jag lever, det gör ingen men instagram visar ju bara en liten del

 

Många ser på dig som inspirationskälla till sitt egna föräldraskap – hur känns det?
Jag reflekterar faktiskt inte så mycket på det men det känns fint. Jag tar mycket inspiration från andra, framförallt från mina systrar så om man själv kan inspirera känns det väldigt fint. Jag försöker ge en nyanserad bild av föräldraskap och hoppas att man kan ta till sig av dem delarna man vill. 

 

Har du någon mom guilt som du gärna lättar på?
Jag jobbar väldigt mycket på det här med guilt överhuvudtaget för jag har problem med att jag har dåligt samvete för massa saker.. En grej jag hade dåligt samvete för i början var när jag var hemma med lilla O men vår första son fick gå på förskolan fastän jag egentligen kunde ha honom hemma. Men jag försöker se det som en viktig tid när vi också fick bonda med Lilla O.  

 

Vad är det bästa med att Hybra?
Det bästa med att hybra är ju på tal om dåligt samvete att kunna lätta på det eftersom det är ett miljömedvetet val men det allra BÄSTA är ju att man bara kan göra sig av med grejerna och inte behöver samla på sig en massa för det är jag ganska trött på. 

 

Har du något lifehack för en vardag med barn du gärna delar?
Låt barnen vara med och hjälpa till i köket! Vår äldsta son kan skala en lök i typ en halvtimme och det ger mig chans att fokusera lite på maten och vi får vara tillsammans i köket. Tro på era barn och att de är kompetenta hjälpare i köket helt enkelt!

 

 

FAQ

IconHur fungerar Hyber?

Hyr det viktigaste till dig och ditt barn och förenkla familjelivet. Hos Hyber kan du hyra allt för dina barn upp till storlek 152. Du hyr så länge du har behov och byter sedan till nu storlek eller produkt när det behövs. Det gör du via ditt Hyber-konto. Om du gör ett avslut skickas en returetikett hem till dig och du skickar tillbaka produkterna inom 5 arbetsdagar.
När du gör ett byte skickas de nya produkterna hem till dig och en returetikett som du änvänder vid retur.

Vänligen notera:
På alla NYA ordrar from 19/2 har vi tagit bort bindningstiden. Du måste dock avsluta din prenumerationen 5 dagar innan ny månadsbetalning ska ske. Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Så det blir inget annorlunda för dig som kund men du kan självklart lägga till nya produkter som innefattar fri bindningstid.

 

Hur funkar det?

 1. Du väljer det du behöver i vårt sortiment och lägger i varukorgen. Gå till kassan och checka ut din beställning.
 2. Lek så mycket ni orkar. Allt slitage ingår. Skulle något hända med produkten hör du bara av dig.
 3. Byt kostnadsfritt till nästa storlek när det blivit för litet eller andra behov uppstår. Alla byten och returer görs enkelt på ditt Hyber-konto med ett knapptryck.
 4. Vi skickar ut dina nya plagg och en returetikett. Du skickar tillbaka de produkter som du inte vill ha längre inom 5 arbetsdagar i vändande returpåse. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud.
 5. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna så att de kan användas av nästa lilla hybrare så snart som möjligt
  .
 6. Du får en massa extra härlig tid till familjen och roligheter samtidigt som du sparar på vår vår planet.

Är det bindningstid?

Vi har fri bindningstid på nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske. 

Hur gör jag ett byte eller en retur?

Alla returer och byten sker på ditt Hyber-konto. Bara att logga in och sköta det hela via ett knapptryck.
VÄNLIGEN NOTERA att du kan byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

När du valt att ett byte eller retur så så skickar vi dina nya produkter till dig tillsammans med en returetikett. Vi önskar att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.

Hur avslutar jag en eller flera produkter?

 • Alla avslut görs på ditt Hyber-konto. Du loggar bara in på ditt konto och sköter det hela med ett knapptryck på valda produkter eller paket. Har du bindningstid kan du inte avsluta förrän bindningstiden löpt ut.
 • Efter det skickar vi en returetikett och returpåse till dig som du packar dina produkter i.
 • Vi önskar sedan att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar via ett ombud så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.
 • Vi avslutar din månadsbetalning när produkterna har kommit fram till vårt lager.

Jag ser inte mina produkter eller ser fel produkter och storlekar på mitt Hyber-konto

Ser du inte dina produkter eller paket så vänligen kontakta oss på Customer Care på hello@hyber.com. Vi har haft tekniska problem med vissa ordrar och profiler. Det kommer att lösa sig när du byter produkter men vi hjälper dig så klart vidare med detta.

IconHur gör jag ett storleksbyte?

VÄNLIGEN NOTERA Du kan självklart byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

 1. När din äventyrare vuxit ur kläderna du har hemma loggar du in på ditt Hyber-konto och byter enkelt storlek eller väljer att avsluta vald produkt.
  1. Klicka på BYTES-knappen på produkten som ska byta.
  2. Välj ersättningsprodukt genom att välja ny storlek på vald produkt eller tryck på BYT PRODUKT-knappen, där kan du välja annan produkt.
  3. Tryck BEKRÄFTA BYTE. Bytet är gjort.
  4. Vill du byta fler produkter?
   Stäng ner rutan på högra krysset och upprepa steg 1-3 på ny utvald produkt som ska bytas.
 2. Vi skickar ut din valda storlek tillsammans med en returetikett så att du kan skicka tillbaka de produkterna du valde i bytesprocessen att returnera. Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
 3. Lämna in returpaketet hos ett ombud. Glöm inte att ta ett inlämningskvitto.
 4. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna och skickar ut dom till nästa lilla hybrare.
IconÄr det någon bindningstid?

Vi har fri bindningstid på alla nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske.

Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den prenumerationen på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Efter det har du en prenumeration utan bindningstid.