Vi besöker Penny Parnevik

 

En helt vanlig vintertisdag kl 10 träffar vi höggravida Penny Parnevik hemma i lägenheten i Stockholm. Atticus är på förskolan och Penny tar tillvara på dagens enda lugna stund för att hänga i soffan och snicksnacka med oss. Penny är 24 år och väntar sitt andra barn när som helst. Hon utstrålar ett enormt lugn samtidigt som hon har något busigt och bubbligt över sig som inte går att undgå.

 

Penny visar en ofiltrerad bild av föräldraskap. Hon har en förmåga att alltid vara naturlig, sprida glädje och har en positiv aura kring sig. Innan lilla Pebble äntligen kom till familjen Parnevik-Murray hann vi ställa några frågor om hennes tankar kring föräldraskapet. Kanske känner du igen dig?

Pennys Paket

Penny listar sina favoriter som hon hybrar åt familjen!  I Baby-paketet hittar du allt du behöver för att kitta minstingen
och i Toddler-paketet har ni verktygen för en härlig vår för storasyskonet. Sen kommer klassikern för alla nyblivna föräldrar – bärselen!

Hur förändrades livet när du blev mamma?

 

Jag tror att allt förändrades egentligen. Finns en citat som säger “One of the hardest parts about becoming a parent is the self abandonment it requires and the slow journey back to ourselves”. Identitetsförändringen som kom med att bli mamma var tuff men jag känner att jag börjar ta stolthet i den här nya Penny jag har blivit.

 

Vad tror du att folk har för uppfattning om ditt föräldraskap? Finns det några myter du gärna spräcker?
Folk verkar tro att jag är väldigt easy-going, livet leker-mamma men jag är faktiskt väldigt sträng. Det är jag som är den hårda i familjen och Douglas mesar runt! 

 

Vad är det mest utmanande med att vara mamma? Vad är det bästa?
Jag tror det mest utmanande är att det är ett 24/7 jobb som alltid känns som varje beslut från mat till utbrott kommer make or break en annan människas liv. Det låter väldigt dramatisk och stämmer ju inte men så känns det. Det BÄSTA är vilken underbar människa man har skapat. Jag tycker Atticus är så otroligt rolig att umgås med, jag skrattar konstant. 

 

Något du vill dela med dig av till andra mammor?

 

Du är en GRYM mamma punkt slut. Låt inte en enda person få dig att känna något annat!

Hur ser en vanlig dag ut för er?
Vår son går på förskolan och jag och Douglas jobbar! Sen hämtar vi honom leker till 100%, käkar familjemiddag, badar badkar, varvar ner, och en mysig läggdags. Dock så tycker jag att varje dag är väldigt spontan och annorlunda. Vi kanske inte är dom bästa med rutiner!


Nu väntar du ditt andra barn, vad har du för förväntningar på att bli tvåbarnsmamma?
Jag förväntar mer kaos och mer kärlek i mitt liv! Win win! 


Något hållbart vardagstips för småbarnsfamiljer?
Asså att ha barn är ju inte super-miljövänligt haha och man tänker mycket på sin dödlighet när man blir förälder. Så jag tror bästa tipset är att göra alla dom små sakerna som är mer hållbara än ett annat alternativ i sin vardag så kommer det till slut göra stor skillnad!  

 

FAQ

IconHur fungerar Hyber?

Hyr det viktigaste till dig och ditt barn och förenkla familjelivet. Hos Hyber kan du hyra allt för dina barn upp till storlek 152. Du hyr så länge du har behov och byter sedan till nu storlek eller produkt när det behövs. Det gör du via ditt Hyber-konto. Om du gör ett avslut skickas en returetikett hem till dig och du skickar tillbaka produkterna inom 5 arbetsdagar.
När du gör ett byte skickas de nya produkterna hem till dig och en returetikett som du änvänder vid retur.

Vänligen notera:
På alla NYA ordrar from 19/2 har vi tagit bort bindningstiden. Du måste dock avsluta din prenumerationen 5 dagar innan ny månadsbetalning ska ske. Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Så det blir inget annorlunda för dig som kund men du kan självklart lägga till nya produkter som innefattar fri bindningstid.

 

Hur funkar det?

 1. Du väljer det du behöver i vårt sortiment och lägger i varukorgen. Gå till kassan och checka ut din beställning.
 2. Lek så mycket ni orkar. Allt slitage ingår. Skulle något hända med produkten hör du bara av dig.
 3. Byt kostnadsfritt till nästa storlek när det blivit för litet eller andra behov uppstår. Alla byten och returer görs enkelt på ditt Hyber-konto med ett knapptryck.
 4. Vi skickar ut dina nya plagg och en returetikett. Du skickar tillbaka de produkter som du inte vill ha längre inom 5 arbetsdagar i vändande returpåse. Returpaketet lämnar du in hos ett ombud.
 5. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna så att de kan användas av nästa lilla hybrare så snart som möjligt
  .
 6. Du får en massa extra härlig tid till familjen och roligheter samtidigt som du sparar på vår vår planet.

Är det bindningstid?

Vi har fri bindningstid på nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske. 

Hur gör jag ett byte eller en retur?

Alla returer och byten sker på ditt Hyber-konto. Bara att logga in och sköta det hela via ett knapptryck.
VÄNLIGEN NOTERA att du kan byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

När du valt att ett byte eller retur så så skickar vi dina nya produkter till dig tillsammans med en returetikett. Vi önskar att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.

Hur avslutar jag en eller flera produkter?

 • Alla avslut görs på ditt Hyber-konto. Du loggar bara in på ditt konto och sköter det hela med ett knapptryck på valda produkter eller paket. Har du bindningstid kan du inte avsluta förrän bindningstiden löpt ut.
 • Efter det skickar vi en returetikett och returpåse till dig som du packar dina produkter i.
 • Vi önskar sedan att du skickar tillbaka din retur inom 5 arbetsdagar via ett ombud så att nästa lilla hybrare kan börja använda dessa.
 • Vi avslutar din månadsbetalning när produkterna har kommit fram till vårt lager.

Jag ser inte mina produkter eller ser fel produkter och storlekar på mitt Hyber-konto

Ser du inte dina produkter eller paket så vänligen kontakta oss på Customer Care på hello@hyber.com. Vi har haft tekniska problem med vissa ordrar och profiler. Det kommer att lösa sig när du byter produkter men vi hjälper dig så klart vidare med detta.

IconHur gör jag ett storleksbyte?

VÄNLIGEN NOTERA Du kan självklart byta flera produkter vid samma tillfälle och samtidigt lägga till fler produkter som önskas.

 1. När din äventyrare vuxit ur kläderna du har hemma loggar du in på ditt Hyber-konto och byter enkelt storlek eller väljer att avsluta vald produkt.
  1. Klicka på BYTES-knappen på produkten som ska byta.
  2. Välj ersättningsprodukt genom att välja ny storlek på vald produkt eller tryck på BYT PRODUKT-knappen, där kan du välja annan produkt.
  3. Tryck BEKRÄFTA BYTE. Bytet är gjort.
  4. Vill du byta fler produkter?
   Stäng ner rutan på högra krysset och upprepa steg 1-3 på ny utvald produkt som ska bytas.
 2. Vi skickar ut din valda storlek tillsammans med en returetikett så att du kan skicka tillbaka de produkterna du valde i bytesprocessen att returnera. Vi ber att få tillbaka kläderna inom 5 dagar från att ni har mottagit returetiketten.
 3. Lämna in returpaketet hos ett ombud. Glöm inte att ta ett inlämningskvitto.
 4. Vi tvättar och kvalitetssäkrar produkterna och skickar ut dom till nästa lilla hybrare.
IconÄr det någon bindningstid?

Vi har fri bindningstid på alla nya ordrar from 19/2.  Du behöver dock avsluta din prenumeration 5 dagar innan nästa månadsbetalning ska ske.

Har du en befintlig prenumeration sen tidigare löper den prenumerationen på som vanligt tills tillhörande bindningstid löper ut. Efter det har du en prenumeration utan bindningstid.