Hyber lyfter med BabyBjörns produkter

Exklusivt samarbete som främjar cirkulär ekonomi – BabyBjörns produkter erbjuds på Hybers uthyrningsplattform

Hyber, Sveriges främsta cirkulära uthyrningstjänst för familjeprodukter annonserar nytt exklusivt samarbete med BabyBjörn, företaget som gjort sig kända för sina innovativa och säkra baby- och småbarnsprodukter i hela världen. Partnerskapet gör det möjligt för Hybers kunder att hyra kvalitetsprodukter som barn använder under en begränsad tid, samtidigt som de omfamnar den cirkulära ekonomin.

 

Hyber ligger i framkant när det gäller att göra det möjligt för varumärken att omvandla sina affärsmodeller och verksamheter till att bli cirkulära och mer hållbara. Med över 52 000 produkter cirkulerade sedan starten 2016, har Hyber utvecklat noggrant kontrollerade rengörings- och kvalitetskontrollsystem som spåras med data på produktnivå, vilket säkerställer en säker och pålitlig uthyrning. Från och med i vår kommer Hyber att erbjuda några av BabyBjörns mest populära produkter för barn upp till tre år, något som förstärker båda företagens engagemang för att bygga en mer hållbar framtid för alla.

 

Olivia Rothschild, VD för Hyber, säger;

“Vi är mycket glada över att BabyBjörn väljer att samarbeta med Hyber. Ett så starkt varumärke synonymt med kvalitet och säkerhet gör att hela Hyber-tjänsten lyfter till nya nivåer. Genom att erbjuda BabyBjörns produkter på vår plattform ger vi familjer ett mer hållbart och kostnadseffektivt sätt att få tillgång till kvalitativa baby- och småbarnsartiklar.”

“För BabyBjörn är att skapa hållbara produkter som förenklar livet för familjer med småbarn, en naturlig drivkraft. Vi vill att våra produkter ska användas och älskas av många barn och föräldrar. Samarbetet med Hyber är ett mycket fint sätt att skapa ett långt liv för några av våra omtyckta klassiker och ge fler familjer möjlighet att använda dem”. Stina Westerstad, VD BabyBjörn AB

 

För att utforska utbudet av BabyBjörn-produkter som finns att hyra och för att gå med i rörelsen mot en mer hållbar framtid, besök hyber.com/babybjorn

 

Se produkterna som går att hyra

 


 

Kontaktpersoner:

Olivia Rothschild, Hyber, VD, olivia@hyber.com