ETT JULÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN

I december bjuder Hyber tillsammans med Nissebrev Julkalender hela familjen på ett härligt juläventyr. Efterfrågan på de Nissebrev Julkalendrar som ingått i beställningar på Hyber har tagit slut. De finns fortfarande att beställa på nissebrev.se. Använd koden JULMAGI10 så får du 10% på ett helt köp. 

Om Nissebrev 🎄

Nissebrev Julkalender är en unik upplevelsekalender där du förutom Nisse även får lära känna hans vänner Knorrhatten, Mummeltrumpen, Knarveln och Snörveln och många fler. Nisse flyttar in till er den 1 december och hittar på bus och tokigheter fram till 24 december. 🌟

 

Nissebrev Julkalender innehåller 24 brev, ett för varje dag mellan 1-24 december. Breven handlar om Nisse och hans vänner och det hela bygger på att du läser ett brev för barnet/barnen varje dag. Äventyret är mer än bara något du läser, ofta innehåller breven busigheter som händer i hemmet under sagans gång. Vid behov kan du såklart ändra texten när du läser upp breven så de passar din familj och dina förutsättningar. Orkar du inte förbereda busigheter för ett brev varje dag, så gör inte det! De flesta brev är fristående och du kan plocka bort så många du vill. Detta skall vara kul, inte jobbigt. Du kan utöka med egna bus om barnen önskar sig en superbusig Nisse. Det ingår tips och trix till varje brev som gör dem extra magiska.

 

Kalendern finns i 5 olika uppsättningar, där du alltid börjar med År 1 oavsett om du haft andra Nissar på besök tidigare. Kalendern som ingår på Hyber är År 1. Har du haft en annan Nisse på besök tidigare så kan bara säga att den nya Nissen är kusin till den gamla Nissen!

 

Läs mer om kalendern på nissebrev.se (där kan du också köpa roliga miniatyrer till äventyret) och följ @Nissebrev.se på Instagram.

 

Med Nisse i huset kommer det garanterat hända en hel del kul under december… Låt juläventyret börja! 🧑‍🎄

 

Nissebrev2

*Gäller på beställningar som görs på Hyber.com senast 27 november 2022 eller så långt lagret räcker.